</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

A fost stabilita valorea tichetelor de cresa si a tichetelor de masa pentru semestrul al II-lea al anului 2020

A fost stabilita valorea tichetelor de cresa si a tichetelor de masa pentru semestrul al II-lea al anului 2020

In Monitorul Oficial au fost publicate Ordinul nr. 2810/1352/2020 privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub forma de tichete de cresa pentru semestrul II al anului 2020 si Ordinul nr. 2876/1452/2020 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masa pentru semestrul II al anului 2020.

Valoarea nominala maxima a tichetelor de masa incepand cu luna octombrie 2020

Conform Ordinului, pentru semestrul al II-lea al anului 2020, adica incepand cu luna octombrie, valoarea nominala a unui tichet de masa nu va putea depasi cuantumul de 20.01 lei.

Valoarea nominala maxima a unui tichet de masa va ramane aceeasi si pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2021 respectiv, februarie 2021 și martie 2021.

Valoarea tichetelor de cresa incepand cu luna octombrie 2020

Pentru semestrul II al anului 2020, incepand cu luna octombrie, valoarea sumei lunare care se va putea acorda sub forma de tichete de cresa este de 470 lei.

Aceeasi valoare se va aplica pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2021, respectiv februarie 2021 si martie 2021.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide