</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

16 si 17 august - zile libere pentru angajatii din sectorul bugetar

by Mihaela Colesnic, 08 aug 2018
16 si 17 august - zile libere pentru angajatii din sectorul bugetar

In Monitorul Oficial nr. 687 din 7 august 2018 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 595/2018 pentru stabilirea zilelor de 16 si 17 august ca zile libere. Astfel, salariatii din sectorul public nu vor lucra in aceste zile, urmand ca recuperarea orelor sa se faca in zilele de 25 august si 1 septembrie 2018 sau prin prelungirea programului de lucru pana la data de 7 septembrie 2018.

Totusi, prevederile nu se aplica in cazul in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului de productie sau specificiului activitatii si nici magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 16 si 17 august.

Masura este adoptata pentru crearea unei punti intre ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului – zi libera prin Codul Muncii, care se sarbatoreste anul acesta miercuri, si zilele de sambata si duminica.

Atragem atentia insa ca aceasta facilitate oferita de Guvern nu se aplica si salariatilor din domeniul privat. Acordarea unor zile libere in plus de catre companiile private este subiectul negocierilor individuale.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide