</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Zile libere pentru bugetari in 2022

by Cristina Tanase , 25 ian 2022 Beneficii / Concedii
Zile libere pentru bugetari in 2022

În Monitorul Oficial Partea I, nr. 65/21.01.2022, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 96/2022 privind stabilirea zilelor lucrătoare pentru care se acordă zile libere, altele decât zilele de sărbătoare legală, pentru anul 2022.

Hotărârea de Guvern prevede ca ziua de 02 decembrie 2022 va fi zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice.

Ziua de 02 decembrie 2022, va fi recuperată, până la sfârșitul anului, prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru.

Prevederile hotărârii nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

Prin Legea nr.153/2019, s-a impus că în fiecare an, până la data de 15 ianuarie, Guvernul trebuie să stabilească zilele libere suplimentare ce vor fi primite de angajații din cadrul instituțiilor și autorităților publice , pe parcursul anului.

Vezi aici cate dintre sarbatorile legale sunt in timpul saptamanii in 2022

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide