</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Venit din PFA sub plafonul de plata CAS & CASS

PFA 28 oct 2021
Daca am realizat pe langa venit din salariu si venit din PFA(5 luni din ultimele 12), dar care nu depaseste plafonul pentru a fi obligatorie plata contributiei minime CAS & CASS, acest venit din PFA se ia in calulul indemnizatiei de crestere copil?
Multumesc!
  • Calculator Venituri 05 nov 2021

    Conform OUG 111/2010, persoanele care, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat timp de cel putin 12 luni venituri impozabile, in sensul impozitului pe venit (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura) beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si de o indemnizatie lunara.

    Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!

    O zi placuta!

    Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide