</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea tichetelor de cresa creste din octombrie cu 50 de lei

by Cristina Tanase , 30 sept 2022
Valoarea tichetelor de cresa creste din octombrie cu 50 de lei

În data de 28 septembrie 2022, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 948,Ordinul nr.nr. 1.306/2022, privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creșă pentru semestrul II al anului 2022.

Ordinulnr. 1.306/2022, stabilește cădin octombrie 2022 și până în martie 2023, valoarea unui tichet de creșă va fi de570 lei.

Tichetele de creșăsunt bilete de valoare care se acordă lunar angajaților care nu beneficiază de concediul și indemnizația pentru creșterea copilului.

Acestea pot fi folosite numai pentru achitarea taxelor la creșa unde este înscris copilul, indiferent că sunt instituții de stat sau private, inclusiv pentru plata bonelor, care lucrează cu forme legale și care au un contract încheiat cu emitentul de tichete de creșă.

Momentan,tichetul de creșă are un cuantum de 520 lei, după ce a fost majorat în aprilie cu 30 lei, de la valoarea de 490 lei.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide