</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea nominala a tichetelor culturale a fost majorata

by Maria Ciudin, 07 apr 2020 Venituri salariale / Beneficii / COVID-19
Valoarea nominala a tichetelor culturale a fost majorata

In Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul nr. 1780/2805/2020 pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acorda sub forma de tichete culturale pentru intervalul cuprins intre data de 1 aprilie 2020 si data de 31 iulie 2020.

In esenta, Ordinul ministrului finantelor publice si ministrului culturii prevede faptul ca pentru intervalul calendaristic cuprins intre data de 1 aprilie 2020 si data de 31 iulie 2020, valoarea sumei care se acorda lunar, respectiv ocazional, sub forma de tichete culturale este de maximum 160 lei/luna, respectiv 320 lei/eveniment.

Totodata, valoarea prevazuta mai sus se aplica si pentru lunile august si septembrie 2020.

Pana in momentul aparitiei acestui act normativ, Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoarea stabilea ca nivelul maxim al sumelor acordate sub forma tichetelor culturale nu poate depasi suma de 150 de lei pentru tichetele acordate lunar, respectiv suma de 300 de lei/eveniment, pentru cele acordate ocazional.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide