</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

va rog sa imi spuneti daca trebuie sa achit o suma si ptr. creditul bancar ,care ar fi aceasta ,si cat catre fisc.va multumesc

Venituri salariale 05 aug 2019
am diverse datorii catre Administratia financiara si o datorie catre un recuperator pentru un credit bancar neachitat in totalitate.sunt angajat si platit cu salariul minim pe economie.mentionez ca angajatorul imi retine si vireaza la buget o treime din salariul net in contul datoriei catre Fisc.
 • Maria Ciudin 07 aug 2019

  Buna ziua,

  Retinerile salariale sunt prevazute in Codul Muncii si in Codul de Procedura Civila. In situatia dumneavoastra, se vor aplica retineri atat pentru creditul bancar neachitat, cat si pentru datoriile pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

  Codul de Procedura Civila prevede in art. 729 ca, in situatia in care sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creantelor, in afara de cazul in care legea prevede altfel.

  Asadar, datoriile se vor cumula si se vor retine din salariu, insa nu pot depasi jumatate din venitul lunar net.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide