</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Termenul de depunere a declaratiei unice a fost extins pana la 31 iulie 2018

Termenul de depunere a declaratiei unice a fost extins pana la 31 iulie 2018

Guvernul a aprobat joi extinderea termenului de depunere a Declaratiei Unice pana la 31 iulie 2018, de la 16 iulie 2018 asa cum era stabilit pana ieri.

Extinderea termenului este motivata de multiplele accesari ale Spatiului Virtual Privat si ingreunarii acestuia de catre contribuabilii cu obligatia depunerii acestei declaratii, in vederea obtinerii bonificatiilor acordate pentru incarcarea online a declaratiei.

Reamintim ca Declaratia Unica este prima declaratie ce inglobeaza toate tipurile de venituri obtinute independent de persoanele fizice din Romania. Aceasta se depune de catre persoanele fizice care realizeaza, individual sau într-o forma de asociere, venituri din Romania si/sau din strainatate, si de cele care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii. In aceasta declaratie se includ veniturile obtinute in anul anterior, precum si cele estimate in anul 2018. Persoanele care nu realizeaza venituri si aleg sa plateasca contributia de asigurare de sanatate au de asemenea obligatia de a depune Declaratia Unica.

Nedepunerea la termenul prevăzut de lege de catre persoanele fizice a Declaratiei Unice se sanctionează cu amenda de la 50 lei la 500 lei, potrivit art.336 alineatul 3 din Codul de Procedura Fiscala.

Portalul calculatorvenituri.ro lucreaza la dezvoltarea unei platforme pentru a usura completarea declaratiei unice prin ghidarea contribuabililor cu ajutorul unor intrebari. Pana la finalizarea produsului, consultantii nostri sunt pregatiti tehnic pentru a raspunde la orice intrebare, va pot completa declaratia, mai mult, o pot si depune in numele dumneavoastra. Pentru accesarea serviciilor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@calculatorvenituri.ro sau sa ne adresati o intrebare direct pe site.

 

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide