</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Stimulentul de insertie se acorda si daca te intorci la serviciu dupa 1 an se la nasterea copilului sau numai de la 2 la 3 ani?

Beneficii 04 ian 2020
 • Oana Marian 05 ian 2020 Buna ziua,  daca mi s-a aprobat stimulentul de insertie si eu peste 3luni am aflat ca sunt insarcinata si am sarcina cu risc,repaus total si nu ma mai duc la lucru, mai am dreptul la stimulentul de insertie
  • Maria Ciudin 06 ian 2020

   Buna ziua,

   Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, plata stimulentului de insertie se suspenda in situatia in care persoana beneficiara nu mai obtine venituri supuse impozitului, insa solicita concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului. 

   Pe de alta parte, plata stimulentului de insertie inceteaza daca persoana beneficiara nu mai obtine venituri supuse impozitului si nici nu solicita reacordarea concediului si indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului. 

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro


 • Maria Ciudin 06 ian 2020

  Buna ziua,

  Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 prevede ca stimulentul de insertie se acorda persoanei care, in perioada in care beneficiaza de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, obtine venituri supuse impozitului. 

  Astfel, stimulentul de insertie se poate acorda oricand este solicitat de persoana indreptatita, dar nu mai tarziu de 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap. In situatia solicitarii stimulentului de insertie, acesta se acorda pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani, respectiv 4 ani in cazul copilului cu handicap. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide