</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Starea de alerta a fost prelungita pana pe 08 decembrie

by Cristina Tanase , 09 nov 2021 COVID-19
Starea de alerta a fost prelungita pana pe 08 decembrie

În data de 08.11.2021, a fost publicatăîn Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1070/08.11.2021, Hotărârea de Guvern nr.1.183/08.11.2021privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu dată de 09 noiembrie 2021, precum și stabilireamăsurilorcare se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Starea de alertă se prelungește până în dată de 08 decembrie 2021 șirămân în vigoaretoaterestricțiileadoptateîn 25 octombrie:mascaesteobligatoriepestetot, inclusiv pestradă, accesul la mai multeactivități sefacedoar pebaza certificatului verde,magazineleau program mai scurt, până la ora 21:00.

Printre restrictiile in vigoare se numără:

  • certificatul verde e obligatoriu pentru instituții, restaurante și alte activități
  • au voie să circule noaptea doar vaccinații și cei care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile (între orele 22-5)
  • certificatul verde e obligatoriu pentru centrele comerciale

Vezi aici cum poti digitaliza activitatea de aministrare a resurselor umane pe durata starii de alerta.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide