</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Salariatele vor putea beneficia de 3 zile de concediu de odihna suplimentar

by Mihaela Colesnic, 03 mai 2019 Concedii
Salariatele vor putea beneficia de 3 zile de concediu de odihna suplimentar

Conform prevederilor Ordonantei de Urgenta 26/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative publicata in Monitorul Oficial nr. 309 din 19 aprilie 2019, salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare “in vitro” beneficiaza anual, de un concediu de odihna suplimentar platit de 3 zile care se acorda, dupa cum urmeaza:

  • 1 zi la data efectuarii punctiei ovariene
  • 2 zile incepand cu data efectuarii embriotransferului.

Concediul suplimentar va putea fi acordat la cererea salariatei, cerere ce va fi insotita de scrisoarea medicala eliberata de medicul specialist.

Aceasta masura a fost adoptata avand in vedere scaderea ratei fertilitatii la nivel mondial si numarul mare de fertilizari “in vitro” avand ca scop incurajarea ratei natalitatii si prevenirea unui declin demografic si a intrat in vigoare din data de 19.04.2019, data la care a fost modificat si Codul Muncii.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide