</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Proiect de ordin: Se va majora valoarea tichetelor de masa si de cresa in semestrul II din 2021

Proiect de ordin: Se va majora valoarea tichetelor de masa si de cresa in semestrul II din 2021

Potrivit unor Proiecte de ordin puse în dezbatere de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale in data de 16.08.2021, valoarea tichetelor de masă și a tichetelor de creșă urmează să fie majorată din toamnă, astfel:

  • valoarea nominală a unui tichet de masă va crește de la 20,01 lei, cât este în prezent la 20,09 lei;
  • valoarea norminală a tichetelor de creșă de la 480 lei, cât este în prezent la 490 lei.

Textul Proiectului :

„Art. 1.–Pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creșă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a dispozițiilor Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare cu modificările și completărileulterioare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1045/2018, este de490 lei.

Art. 2.–Valoarea nominală stabilită la art 1. se aplică și pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2022, respectiv februarie 2022 și martie 2022.

Art. 3.–Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.”

Cele două proiecte se vor putea aplica doar după ce Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii și Protecției Sociale le vor aproba și după ce vor fi publicate în Monitorul Oficial.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide