</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului daca nu am contract pe perioada nedeterminata??

Venituri salariale 24 sept 2019
 • Maria Ciudin 24 sept 2019

  Buna ziua,

  Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului nu este conditionata de tipul de contract individual de munca. Cu toate acestea, conditia pentru a beneficia de indemnizatie este indeplinirea stagiului minim de cotizare, adica sa fi obtinut venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. 

  Asadar, daca indepliniti conditia stagiului minim de cotizare, respectiv obtinerea de venituri profesionale supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, puteti beneficia de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, indiferent de tipul de contract individual de munca. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 


  • Maria Ciudin 25 sept 2019

   Buna ziua,

   Vor fi luate in considerare doar perioadele lucrate si veniturile aferente acestora. Faptul ca aveti pauza o saptamana nu prezinta relevanta, atat timp cat indepliniti stagiul minim de cotizare de cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, prin insumarea tuturor veniturile obtinute in aceasta perioada. 

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide