</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pot beneficia de indemnizatie daca nu am venituri in ultimile 24 de luni si nici nu mai sunt studenta?

Venituri salariale 21 aug 2021
In anul 2019 am primit indemnizatie de crestere copil pentru ca eram studenta. In 2021 s-au implinit cei 2 ani si nici pana in prezent nu m-am angajat.Pot beneficia de ajutor indemnizatie daca nu am venituri in ultimile 24 de luni si nici nu mai sunt studenta?
 • Calculator Venituri 23 aug 2021

  Buna ziua,

  Conform OUG nr.111/2010, pentru a beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului este necesara indeplinirea stagiului de cotizare de 12 luni realizate in ultimii 2 ani anteriori datei de nastere a  copilului. Astfel, pot beneficia de indemnizatie persoanele care, timp de 12 luni in ultimii doi ani anteriori datei de nastere a copilului, au obtinut venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  In situatia dumneavoastra nu puteti beneficia de indemnizatie de crestere copil daca nu ati realizat venituri in ultimii 2 ani anteriori nasterii copilului si nici nu mai sunteti studenta.


  O zi frumoasa!

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide