</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

plata impozit pe venit obtinut din inchirierea unui apartament proprietate personala

Venituri salarii 22 sept 2018
Va rog sa imi indicati in care din sutele de conturi de la ANAF se plateste impozitul aferent inchirierii unui apartament. Am depus declaratia unica, stiu cat am de plata dar nu stiu in care cont trebuie facuta plata. Multumesc!
 • Calculator Venituri 24 sept 2018

  Buna ziua,

  Impozitul pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor se plateste in contul aferent judetului/sectorului de care apartineti, iar contul bancar are codul 20A030300 din listele furnizate de ANAF. Lista codurilor o puteti gasi aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/codurile_iban/

  De exemplu, daca datorati impozit in Sectorul 1, Bucuresti, contul bancar in care veti vira impozitul este: RO97TREZ70120030103XXXXX. 

  Atentie ca pentru contributiile sociale datorate (in cazul in care obtineti sume mai mari de 22.800 lei in anul pentru care datorati) se platesc in cont distinct.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide