</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Ma incadrez pentru indemnizatie?

Venituri salariale 01 aug 2019
Sotul meu a avut o pauza de la servici si as vrea sa stiu daca se incadreaza pentru indemnizatie. Prima data a lucrat de pe data de 07.02.2018 pana in data de 09.10.2018. Si-a reluat serviciu la aceiasi firma in data de 15.05.2019 , eu urmand sa nasc in data de 20.09.2019.
 • Alexandra Oancea 02 aug 2019

  Buna ziua,

  Persoanele care, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat timp de cel putin 12 luni venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, supuse impozitului pe venit, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si de o indemnizatie lunara, conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010. De concediu si indemnizatie beneficiaza oricare dintre parintii firesti ai copilului, daca indeplineste conditiile prevazute de lege.

  Asadar, se vor insuma perioadele lucrate din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului si daca rezulta mai mult de 12 luni in care au fost obtinute venituri de natura celor de mai sus, puteti beneficia de indemnizatie.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide