</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

La calcularea indemnizatiei de cresterea copilului se iau in calcul dividentele?

Venituri salariale 03 oct 2021
Viitoarea mamica este asociat unic al unei firme si a beneficiat de dividente. Aceste dividente se iau in calcul?
 • Calculator Venituri 06 oct 2021

  Bunaziua,

  ConformOrdonantei de Urgenta nr. 111/2010, pentru a beneficia de indemnizatia lunarapentru cresterea copilului este necesara indeplinirea stagiului de cotizare de12 luni realizate in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Astfel,pot beneficia de indemnizatie persoanele care, timp de 12 luni in ultimii 2 anianteriori datei nasterii copilului, au obtinut venituri din salarii siasimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri dindrepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole,silvicultura si piscicultura.

  Veniturile obtinute din dividende nu fac parte din categoriile inscrise in OUG nr.111/2010. O persoana care obtine numai astfel de venituri nu poagte solicita indemnizatia de crestere copil ci trebuie sa fii obtinut venituri din cel putin una din categoriile enumerate mai sus.

  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide