</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Indemnizatie crestere copil

Concedii 22 sept 2019
Buna seara, urmeaza sa nasc in februarie si m.am angajat in luna august, se vor aduna aceste luni cu lunile lucrate in 2018? Sau am nevoie de 12 luni lucrate fara intrerupere?
Multumesc
 • Maria Ciudin 23 sept 2019

  Buna ziua,

  Conditia prevazuta de lege pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului este obtinerea de venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Stagiul de cotizare poate fi realizat din 12 luni consecutive sau din 12 luni succesive, atunci cand in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului nu au fost obtinute venituri 12 luni consecutive (se vor cumula toate lunile lucrate).

  Indemnizatia se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul constituita din media veniturilor nete realizate in cele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide