</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Hotarare de Guvern pentru prelungirea starii de alerta incepand din 10 octombrie

by Cristina Tanase , 11 oct 2021 COVID-19
Hotarare de Guvern pentru  prelungirea  starii de alerta incepand din 10 octombrie

În data de 07.10.2021, a fost publicatăîn Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.962/07.10.2021, Hotărârea de Guvern nr.1.090/06.10.2021privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu dată de 10 octombrie 2021, precum și stabilireamăsurilorcare se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărârea nu prevede noi măsuri ci prelungește măsurile ce au fost luate anterior, prin Hotărârea de Guvern nr.932/09.09.2021.

Că și măsuri luate anterior pentru angajatori, se menține obligația de organizare a programului de lucru în regim de telemunca sau muncă la domiciliu pentru toți angajatorii la care specificul activității permite această desfășurare a muncii.

De asemenea,în vederea evitării aglomerării transportului public, în situaţia în care nu se poate desfăşura activitatea în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu, se propune menținerea obligaţiei de organizare a programului de lucru de către angajatorii din sistemul privat, autorităţile şi instituţiile publice centrale şi locale, indiferent de modul de finanţare şi subordonare, precum şi regiile autonome, societăţile naţionale, companiile naţionale şi societăţile la care capitalul social este deţinut integral sau majoritar de stat ori de o unitate administrativ-teritorială, cu un număr mai mare de 50 de salariaţi, astfel încât personalul să fie împărţit în grupe care să înceapă, respectiv să termine activitatea la o diferenţă de cel puţin o oră.

Vezi aici cum poti digitaliza activitatea de aministrare a resurselor umane pe durata starii de alerta.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide