</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

firma la care lucrez a fost de acord sa imi dea zilele libere ,dar sotul meu si-a bagat intre timp lichidarea .

Beneficii 25 mar 2020
Eu nu stiu in care categorie o sa ma incadrez , nimeni nu imi spune , eu as dori sa stiu daca am posibilitatea sa imi iau zilele libere pentru supravegherea copiilor sub 12 ani.
  • Rares Popescu 25 mar 2020

    Buna ziua,

    Ordonanta de Urgenta nr. 30/2020 prevede faptul ca nu se acorda zilele libere platite pentru supravegherea copilului salariatului al carui contract de munca a fost suspendat in baza somajului tehnic. De asemenea, zilele libere platite nu se acorda nici in situatia in care celalalt parinte se afla in somaj tehnic (suspendarea temporara a activitatii) sau somaj (in sensul Legii nr. 76/2002 privind stimularea ocuparii fortei de munca).

    Astfel, daca celalalt parinte nu mai desfasoara activitate (se afla in somaj, somaj tehnic sau nu obtine deloc venituri) nu puteti beneficia de zilele libere pentru supravegherea copilului.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide