</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Este obligatorie diploma in domeniu pentru CAEN 6203?

PFA 19 sept 2016
Este necesara diploma in domeniu pentru CAEN 6203, sau merge cu orice diploma de studii superioare ?
Spre exemplu, ca s afi considerat programator si sa fi scutit de impozit pe carte de munca, nu ai nevoie de diploma in domeniu, merge oricare diploma de studii superioare.
 • Calculator Venituri 20 sept 2016

  Clasificarea statistica nationala a activitatilor economice din Romania, cunoscuta drept Codul CAEN, este structurata prin Ordinul Institutului National de Statistica nr. 337/2007 cu modificarile si actualizarile ulterioare, dintre care cea mai recenta in 2008.

  Codului 6203 ii corespund activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de
  calcul.

  Pentru inregistrarea in registrul comertului, inregistrarea fiscala si autorizarea functionarii a persoanei fizice autorizate se solicita:

  -    documentele care atesta pregatirea profesionala (fotocopii certificate olograf) si/sau   -  documentele care atesta experienta profesionala (fotocopii certificate olograf)  de tipul:

  • diploma;
  • certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant;
  • certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
  • certificatul de competenta profesionala (cartea de mestesugar, carnetul de munca al solicitantului, declaratie de notorietate cu privirea la abilitatea de a desfasura activitatea pentru care se solicita autorizarea, eliberata de primarul localitatii respective in mod gratuit, in cazul meseriilor traditionale artizanale);
  • atestatul de recunoastere si/sau echivalare pentru persoanele fizice care au dobandit calificarea in strainatate;
  • atestatul de recunoastere a calificarii dobandite in strainatate, in afara sistemului de invatamant;
  • orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.

  In concluzie, este de competenta functionarilor si a Judecatorului delegat la Oficiul Registrului Comertului sa raspunda favorabil cererii dumneavoastra de a inregistra acest obiectiv de activitate.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide