</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Doresc sa cunosc mai multe despre credite si linii de credite promise recent de guvern in legatura cu situatia actuala

Venituri salariale 25 mar 2020
 • Alexandra Oancea 25 mar 2020

  Buna ziua!

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 29/2020 publicata pe 21 martie 2020, se vor acorda urmatoarele forme de sprijin pentru firme:

  1. Unul sau mai multe credite/linii de credit pentru investitii si/sau unul sau mai multe linii de credit pentru capital de lucru, garantate de stat, prin Ministerul Finantelor, in procent de maximum 80%, exclusiv dobanzile, comisioanele, spezele bancare aferente creditului garantat.

  Valoarea maxima cumulata a finantarilor garantate de stat este de 10 milioane de lei per beneficiar. Pentru creditele de investitii, valoarea maxima este de 10 milioane de lei.

  2. Una sau mai multe garantii pentru credit/linii de credit pentru finantarea capitalului de lucru, exclusiv dobanzile, comisioanele si spezele bancare aferente creditului garantat de stat in procent de maximum 90% acordat unei microintreprinderi, respectiv 1 milion de lei, acordat unei intreprinderi mici.

  Pentru aceste credite Ministerul Finantelor subventioneaza dobanzile aferente creditelor/liniilor de credit pentru capital de lucru si pentru investitii 100% (dobanda zero pentru beneficiar). Perioada subventionarii dobanzii poate dura pana la 31 martie 2021.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide