</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca sunt angajat si am venituri si din pfa ce taxe platesc ca si pfa la stat

Venituri salariale 10 aug 2019
 • Maria Ciudin 14 aug 2019

  Buna ziua,

  Persoanele fizice autorizate datoreaza impozit pe venit si contributii sociale. In ceea ce priveste impozitul pe venit din activitati independente impozitate in sistem real, cota este de 10% in anul 2019. Pentru impozitul pe venit din activitati independente impozitate pe baza normei de venit, impozitul se va stabili prin aplicarea cotei de 10% asupra normei anuale de venit.

  Totodata, in calitate de persoana fizica autorizata datorati contributia de asigurari sociale in cota de 25%, daca obtineti pe parcursul unui an un venit net mai mare decat 12 salarii minime brute pe economie, si contributia de asigurari sociale de sanatate in cota de 10%, cu aceeasi mentiune. Deoarece aveti si calitatea de salariat, pentru impozitul pe venit din activitati independente impozitate pe baza normei de venit, impozitul si contributiile se vor injumatati, conform prevederilor Codului Fiscal.

  Pentru mai multe detalii privind calculul venitului unei persoane fizice autorizate, puteti accesa https://www.calculatorvenituri.ro/#pfa.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide