</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca soliciti cm medical pt un copilas mai mare, iar cel pentru care obtii stimulentul nu a implinit varsta de 2 ani, inceteaza plata stimulentului?

Venituri salariale 05 iun 2019
Pierdere stimulent
 • Calculator Venituri 06 iun 2019

  Buna ziua,


  Dreptul la stimulentul de insertie inceteaza in cazul in care nu mai obtineti venituri supuse impozitului si nu va aflati in concediu pentru cresterea copilului. Astfel, daca ati avut concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav toata luna, acesta fiind scutit de la plata impozitului pe venit, plata stimulentului va inceta in luna respectiva.


  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro


 • Calculator Venituri 06 iun 2019

  Nu, nu puteti obtine si indemnizatia de crestere copil si stimulentul de insertie.

  Teoretic daca ati fost in concediu medical doar 4 zile in luna, pe restul zilelor lucrate ati obtinut venituri din salarii si nu ar avea de ce sa intrerupa total plata stimulentului.


  Speram ca informatiile au fost utile.

  O zi frumoasa in continuare.

  Echipa calculatorvenituri.ro


 • Chindea Maria 06 iun 2019 Atunci alin b, art 17 din oug 111/2010, in care se zice ca plata stimulentului inceteaza daca beneficiarul nu realizeaza venit supus impozitului si nici nu se afla in ccc, cum il pot explica? Daca esti in ccc clar nu poti realiza venit fiindca esti in ccc, nu la munca, nu esti la munca nu poti realiza venit supus impozitului si atunci??? Sau acel ccc se refera la ccc din care te-ai intors, daca copilasul nu a implinit 2 ani si in caz de cm te considera in concediu crestere co
 • Chindea Maria 06 iun 2019 Am fost in cm medical, 4 zile, dupa care am revenit la munca, insa cei de la agentia de plati mi-au spus ca inceteaza complet plata pana la varsta de 3 ani, indiferent ca ai o zi sau o luna. Si in plus de asta daca esti in ccc cum ai putea avea si venituri si sa obtii stimulentul? Poti obtine concomitent si ccc cu indemnizatie si stimulent intr-o Rog lamurire.
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide