</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca particip la un concurs si castig bani in CCC ce se intampla?

Concedii 12 sept 2019
Se opreste indemnizatia?
 • Maria Ciudin 12 sept 2019

  Buna ziua,

  Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului se suspenda, printre altele, in situatia in care beneficiarul acesteia realizeaza venituri supuse impozitului si copilul nu a implinit varsta de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.

  Conform legii, veniturile supuse impozitului sunt venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  Veniturile din activitati independente cuprind veniturile din activitati de productie, comert, prestari de servicii si veniturile din profesii liberale, realizate in mod individual si/sau intr-o forma de asociere, inclusiv din activitati adiacente. Veniturile din drepturile de proprietate intelectuala provin din drepturi de autor si drepturi conexe dreptului de autor, inclusiv din crearea unor lucrari de arta monumentala, brevete de inventie, desene si modele, marci si indicatii geografice, topografii pentru produse semiconductoare si altele asemenea.

  In lumina prevederilor detaliate, dreptul dumneavoastra la indemnizatia pentru cresterea copilului nu va fi afectat in aceasta situatie.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide