</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca am primit de la angajator bonus sub forma de actiuni pt care se plateste impozit la rascumparare, se iau in calcul la indemnizati?

Venituri din alte surse 27 sept 2019
Venituri actiuni
 • Maria Ciudin 07 oct 2019

  Buna ziua,

  Pentru a putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului este necesar sa fi obtinut venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Veniturile supuse impozitului care se iau in considerare la calculul indemnizatiei sunt veniturile din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  Veniturile din investitii (actiuni) nu se regasesc in enumerarea de mai sus stabilita de Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, asadar, nu sunt luate in considerare la calculul indemnizatiei.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide