</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca am avut somaj tehnic 2 luni si jumatate mai beneficiez de stimulentul de insertie?

Venituri salariale 15 mai 2020
 • Ioana Vlad 18 mai 2020

  Buna ziua,

  Ordonanta de Urgenta nr. 30/2020 stabileste faptul ca se va acorda stimulentul de insertie pe o perioada de 90 de zile daca beneficiarului i s-a suspendat sau i-a incetat raportul de munca ca urmare a instituirii situatiei de urgenta. Aceasta dispozitie reglementeaza situatia in care persoana realizeaza venituri supuse impozitului si beneficiaza de stimulentul de insertie ori trebuia sa beneficieze de stimulentul de insertie, insa din cauza situatiei de urgenta raportul de munca ii este suspendat (somaj tehnic) sau inceteaza.

  Astfel, daca ati depus cererea pentru acordarea stimulentului de insertie cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, insa activitatea angajatorului era suspendata si ati beneficiat de somaj tehnic, acordarea stimulentului de insertie urma sa se efectueze timp de 90 de zile. 

  De asemenea, aceasta prevedere se aplica si in situatia in care ati beneficiat de stimulentul de insertie o perioada, iar ulterior a fost instituita masura somajului tehnic in urma deciziei angajatorului.
 • Susan Benson 17 mai 2020

  Buna ziua, Aveti nevoie de un imprumut rapid?

  Sunt Susan Benson Sunt creditor si, de asemenea, consultant financiar.


  Avand in vedere stagnarea economica, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), multi oameni se confrunta cu provocari financiare premature. Si cu prezenta excedentului de numerar in institutia noastra, ne propunem sa acceleram circulatia banilor finantand clientii din Europa si din afara acesteia cu un imprumut.


  Daca aveti nevoie de un imprumut urgent pentru a incepe o afacere, cumparati o casa sau o masina sau aveti nevoie de un imprumut din alte motive personale? Vreau sa contactati firma mea. Furnizam tot felul de servicii de imprumut, atat imprumuturi garantate, cat si garantate. Daca cititi acest lucru si stiti ca aveti nevoie de asistenta financiara, ne puteti scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteti-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 si primiti un raspuns instantaneu.


  Suntem o companie globala de servicii financiare si ne-am angajat sa va ajutam sa va imbunatatiti obiectivele financiare pe termen lung si pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiara este obiectivul nostru final.


  Caracteristici si beneficii;

  * Convenabilitate - Puteti solicita un imprumut oricand, oriunde.

  * Suma flexibila - Decideti cat de mult doriti sa imprumutati.

  * Finantare rapida rapida - primiti imprumutul dvs. in termen de 24 de ore de la aprobare.

  * Rata dobanzii flexibile de 3,0%.

  * Rata de aprobare ridicata

  * Aveti sansa de a selecta data rambursarii, fie saptamanal, lunar sau anual, pentru o durata de 1-30 ani.

  * Aplicatie online simpla.

  * Ghid personalizat si expertiza.

  * Fara taxe ascunse


  Multi oameni gasesc atat de dificil sa obtina un imprumut de la bancile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive.


  Daca aveti nevoie intr-adevar de solutie pentru provocarile dvs. financiare, scrieti-ne firmei mele, va vom ajuta cu un imprumut. Am ajutat numeroase persoane si organizatii care se confrunta cu dificultati financiare in intreaga lume. Cand aplicati cu noi, aplicati cu o companie de incredere care are grija de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastra maxima este stabilitatea dvs. financiara si veti fi ingrijit pe parcursul intregului proces.


  Pentru mai multe informatii despre oferta noastra de imprumut, trimiteti-ne cererea dvs. de imprumut prin:

  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU;

  WhatsApp: +447903159998

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide