</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Cum se calculeaza concediul de indemnizatie de crestere a copilului?

Venituri salariale 25 oct 2019
Am lucrat la o firma care ne dadea concediu de sarbatori..pentru concediul de indemnizatie se ia in calcul si zilele in care am fost angajata dar in acest concediu de sarbatori(Craciun,Paste)?se calculeaza zilele lucrate sau lunile angajata?
 • Maria Ciudin 28 oct 2019

  Buna ziua,

  Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010 prevede ca au dreptul la concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care, in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au obtinut venituri profesionale supuse impozitului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura).

  Cuantumul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se stabileste prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca media veniturilor nete obtinute in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Asadar, la calculul indemnizatiei se vor lua in considerare veniturile nete efectiv obtinute in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide