</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

ce venituri se pot cumula la calcul indeminzatie ccc

Venituri salariale 23 apr 2019
 • Calculator Venituri 30 apr 2019

  Buna ziua,


  Conform art. 3 din Ordonanta de Urgenta 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului,  veniturile din salarii si asimilate salariilor, dinactivitati independente, din drepturi de proprietate intelectuala si dinactivitati agricole, silvicultura si piscicultura  sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) si (2) si art. 103din Condul Fiscal.


     Astfel,  veniturile luate in calcul pentru stabilireacuantumului indemnizatiei lunare sunt:

     a) veniturile rezultate dupa scadereaimpozitului pe venit si, dupa caz, a contributiilor sociale obligatoriidatorate, conform legii, corespunzator fiecarei categorii de venit;

     b) veniturile rezultate dupa scadereacontributiilor sociale obligatorii datorate, dupa caz, conform legii, corespunzatorfiecarei categorii de venit, in cazul veniturilor scutite de impozitul pe venitconform art. 60 din Legea nr. 227/2015, cu modificarile si completarileulterioare.

  Daca ati obtinut venituri in perioade assimilate stagiuluide cotizare (prevazute in art. 5 ale ordonantei, de ex. indemnizatii de somaj,concedii medicale, pensii de invaliditate, somaj tehnic, etc) se iau in calculsumele incasate de persoana indreptatita, calculate potrivit legii de catre platitorulacestora.


  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide