</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Ce venit pot obtine in timp ce sunt in CIC

Venituri salariale 30 sept 2019
cic
 • Maria Ciudin 07 oct 2019

  Buna ziua,

  Potrivit art. 16 alin. 2 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010, concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se suspenda in situatia in care beneficiarul realizeaza venituri supuse impozitului si copilul nu a implinit varsta de 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap.

  Prin exceptie, beneficiarul concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului poate obtine urmatoarele venituri in aceasta perioada, fara ca drepturile sa se suspende:

  a) diverse sume in baza legii, a contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate in perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decat cele rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati in perioada de concediu;

  b) indemnizatii in calitate de consilier local sau judetean, indiferent de nivelul acestora;

  c) realizeaza, in decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfasurarea efectiva a unei activitati in perioada de concediu, al caror nivel net nu depaseste de 5 ori cuantumul minim al indemnizatiei. Cuantumul minim al indemnizatiei lunare nu poate fi mai mic decat suma rezultata din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referinta.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide