</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Care este venitul net pentru luna aprilie 2020, in conditiile de mai jos

Venituri salariale 18 mai 2020
Buna ziua,
Este posibil, va rog, sa-mi comunicati, venitul net, in urmatoarele conditii:
-10zile somaj tehnic75%
-CO3 zile
-7zile lucrate
-salariul fix negociat=4200lei
-parte variabila(suplim.fata de salariul negociat)pt indeplinire obiective(altele decat cele cuprinse in sal baza)=849lei
Multumesc
  • Rares Popescu 20 mai 2020

    Buna ziua,

    In primul rand, se calculeaza salariul conform orelor lucrate din luna: salariul de baza impartit la numarul de ore lucratoare din luna, inmultit cu numarul de ore pe care l-ati lucrat in luna.


    Conform Codului Muncii, indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu. 

    Indemnizatia de somaj tehnic se calculeaza prin aplicarea cotei de 75% asupra salariului de baza prevazut in contractul individual de munca, fara luarea in considerare a sporurilor sau altor adaosuri. Calculul se va raporta la numarul de zile in care ati beneficiat de somaj tehnic (salariu de baza*75%*10 zile de somaj tehnic/20 de zile lucratoare ale lunii aprilie). Pentru indemnizatia de somaj tehnic se datoreaza impozit pe venit (fara luarea in considerare a deducerii personale) si contributii sociale obligatorii. Obligatia calculului si platii acestora revine angajatorului.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide