</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Care este cea mai avantajoasa structura de remunerare si din punct de vedere al poverii administrative?

Legislatia muncii 07 feb 2016
  • Cristina Simion 09 sept 2016

    Compararea structurilor de remunerare se face tinand cont de natura activitatii derulate. In plus, elemente care sunt relevante in aceasta comparare sunt nivelul venitului si alte venituri obtinute. Va poate ajuta in acest sens calculatorul de venituri, cu ajutorul caruia puteti compara, considerand situatia dumneavoastra specifica, costul pentru diferite structuri de remunerare, plecand de la un venit net incasat. 

    Din punct de vedere al poverii administrative, dintre strucuturile care presupun activitati derulate in mod independent, persoanele fizice autorizate au mai multe obligatii declarative si de plata decat persoanele care realizeaza venituri din cedarea drepturilor de proprietate intelectuala, pentru care obligatiile lunare de declarare si plata sunt indeplinite de catre platitorul de venit.     

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide