</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Calcul indemnizatie pentru gemeni

Concedii 28 nov 2019
Buna ziua, voi naste gemeni in martie 2019. As dori sa stiu daca voi primi indemnizatie separata pentru fiecare copil sau voi primi o singura indemnizatie.
Multumesc anticipat.
 • Maria Ciudin 28 nov 2019

  Buna ziua,

  Potrivit art. 5 din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, cuantumul indemnizatiei lunare se majoreaza cu suma rezultata din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referinta (valoarea ISR este 500 lei pentru anul 2019) pentru fiecare copil nascut dintr-o sarcina gemelara, de tripleti sau multipleti, incepand cu al doilea copil provenit dintr-o asemenea nastere.

  Cuantumul indemnizatiei lunare se stabileste prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca media veniturilor lunare nete realizate in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. In cazul unei sarcini gemelare, la cuantumul acestei indemnizatii se va adauga suma rezultata din aplicarea unui coeficient de 2,5 asupra valorii indicatorului social de referinta (2,5 * 500 = 1250 lei).

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide