</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Calcul indemnizatie de la 2 angajatori

Venituri salariale 26 iul 2021
  • Calculator Venituri 27 iul 2021

    Buna ziua,

    Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, pot beneficia deconcediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care,timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, auobtinut venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitatiindependente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri dinactivitati agricole, silvicultura si piscicultura.

    Asadar, pentru a obtine concediul si indemnizatia lunara pentrucresterea copilului trebuie sa indepliniti stagiul de cotizare de 12 luni dinultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Nu este obligatoriu ca cele12 luni sa fie consecutive, este suficient ca ele sa fie successive. Dacarealizarea de venituri s-a produs cu intreruperi, se vor cumula toate lunilelucrate, astfel incat sa rezulte stagiul de cotizare de 12 luni. Calculul se face incepand cu luna anterioara nasterii copilului, in situatia in care inregistrati  venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

    Indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se calculeazaprin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca mediaveniturilor nete lunare realizate in cele 12 luni de stagiu de cotizare.

  • Simona Preda 26 iul 2021 Buna ziua!  Am un nou angajator de 5 luni, 2 joburi si ma pregatesc de concediul medical prenatal, nastere.  Ma intereseaza daca al doilea salariu obtinut, cel de 5 luni va contribui la calculul concediului medical presau la concediul de crestere copil
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide