</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua!

Concedii 11 sept 2019
Sunt angajata cu contract din septembrie 2018,iar in luna decembrie 2018 am fost in cfs,activitatea reluandu-se din ianuarie 2019,voi putea beneficia de indemnizatia de crestere copil daca voi naste in aprilie 2020?
Va multumesc!
 • Maria Ciudin 12 sept 2019

  Buna ziua,

  Pentru a putea beneficia de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, este nevoie sa fi realizat venituri supuse impozitului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura) timp de cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Asadar, dreptul dumneavoastra la indemnizatie nu va fi afectat, avand in vedere ca pana la data nasterii copilului indepliniti stagiul minim de cotizare mentionat anterior.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide