</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua! Daca, copilul implineste 3 ani pe 8 august, mai primesc stimulent de insertie desi sunt doar 5 zile lucratoare? Multumesc.

Venituri salariale 16 iul 2020
 • Ioana Vlad 16 iul 2020

  Buna ziua,

  Potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 stimulentul de insertie se acorda persoanelor care au beneficiat de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului si care obtin venituri supuse impozitului cu cel putin 60 de zile inaintea implinirii de catre copil a varstei de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.

  Prin urmare, stimulentul de insertie se acorda in situatia in care se obtin venituri supuse impozitului cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani. Parintele poate beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani, conform art. 7 din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 si a Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei.

  • Alina Anton 16 iul 2020

   Beneficiez deja de stimulent, vreau doar sa stiu daca pentru cele 5 zile lucratoare din august voi primi stimulent pe aceasta luna? Multumesc.


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide