</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua, cum este pontat un angajat part time, la locul secundar de munca, stind ca la locul principal de munca este in foaie de boala?

Concedii 06 nov 2019
 • Maria Ciudin 20 nov 2019

  Buna ziua,

  In situatia in care salariatul se afla in concediu pentru incapacitate temporara de munca (concediu medical) la unul dintre angajatori, medicul de familie va elibera un singur certificat medical, caruia i se va face o copie "Conform cu orginalul". Salariatul va prezenta certificatul medical, respectiv copia de pe certificat ambilor angajatori.

  Astfel, in urma prezentarii certificatului medical, contractele individuale de munca se vor suspenda pe perioada incapacitatii temporare de munca. Acest lucru se impune intrucat, prin acordarea unui concediu medical la unul dintre angajatori, se prezuma ca salariatul nu poate presta activitate nici la locul secundar de munca.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide