</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna seara am lucrat in anul 2018 tot anul in care am acumulat 5600 net salariidar in 2019 am intrerupere 2 luni ma i beneficiez de indemni?

Venituri salariale 13 nov 2019
 • Maria Ciudin 18 nov 2019

  Buna ziua,

  Pot beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care, timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au obtinut venituri profesionale supuse impozitului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura). 

  Asadar, pentru a beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului este necesara indeplinirea stagiului de cotizare de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Nu este obligatoriu ca cele 12 luni sa fie consecutive, fiind suficiente 12 luni succesive (in cazul in care obtinerea de venituri profesionale supuse impozitului s-a realizat cu intrerupere).

  Speram ca informatiile de mai sus sa fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide