</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Beneficiez de stimulent?

Beneficii 16 sept 2019
A-si dori sa imi dau demisia de la locul de munca actual si sa ma angajez in alta parte.Mai pot beneficia de stimulent daca imi schimb locul de munca?
 • Maria Ciudin 16 sept 2019

  Buna ziua,

  Conditia necesara pentru a obtine stimulentul de insertie este realizarea de venituri supuse impozitului, deci desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale. Legislatia in vigoare nu impune ca intoarcerea in activitate sa aiba loc la acelasi angajator, asadar puteti beneficia de stimulentul de insertie si in situatia in care va schimbati locul de munca.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 


  • Maria Ciudin 16 sept 2019

   Buna ziua,

   In cazul in care, dupa ce a fost stabilit dreptul la alocatia de stat pentru copii, unul dintre reprezentantii legali ai copilului opteaza pentru o alta forma de plata, acesta comunica in scris acest lucru Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala. 

   Asadar, va fi nevoie sa completati o cerere-tip si sa depuneti extrasul contului in care doriti sa se faca plata alocatiei de stat.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro 


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide