</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au fost publicate in Monitorul Oficial ordinele pentru stabilirea valorii tichetelor de cresa si tichetele de masa

by Cristina Tanase , 07 oct 2021 Beneficii
Au fost publicate in Monitorul Oficial ordinele pentru stabilirea valorii tichetelor de cresa si tichetele de masa

ÎnMonitorul OficialParteaI, nr. 956/06.10.2021, a fost publicat Ordinulprivind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creșă pentru semestrul II al anului 2021.

Ministrul finanțelor și Ministrul muncii și protecției sociale emit următorul ordin:

“Art. 1. — Pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creșă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.045/2018, cu modificările ulterioare, este de 490 lei.

Art. 2. — Valoarea nominală stabilită la art. 1 se aplică și pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2022, respectiv februarie 2022 și martie 2022.

Art. 3. — Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.”

Tot în Monitorul Oficial nr.956/06.10.2021, a fost publicat și Ordinulpentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul II al anului 2021.

Ministrul finanțelor și Ministrul muncii și protecției sociale emit următorul ordin:

“ Art. 1. — Pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.045/2018, cu modificările ulterioare, nu poate depăși cuantumul de 20,09 lei.

Art. 2. — Valoarea nominală stabilită la art. 1 se aplică și pentru primele două luni ale semestrului I al anului 2022, respectiv februarie 2022 și martie 2022.

Art. 3. — Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.”

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide