</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au fost aprobate noile documente pentru decontarea indemnizatiei de 41,5 % din castigul salarial mediu brut

Au fost aprobate noile documente pentru decontarea indemnizatiei de 41,5 % din castigul salarial mediu brut

În Monitorul Oficial ParteaI, nr. 681/09.07.2021, a fost publicat Ordinul 595/2021 privind aprobarea modelului cererii și al declarației pe propria răspundere pentru solicitarea indemnizației prevăzute de art.3 din Ordonanța de urgentă a Guvernului nr.132/2020 privind măsuri de sprijin acordate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Prin Ordinul nr. 595/2021, se aprobă noile modele de documente pentru decontarea indemnizației lunare în cuantum de 41,5 % din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

Au fost modificate și aprobate prin prezentul ordin modelul de cerere și declarație pe propria răspundere pentru profesioniștii definiți la art. 3 din Ordonanță de Urgență nr.132/2020, pentru persoanele care au încheiate convenții individuale de muncă în baza Legii nr.1/2005 și pentru persoanele fizice care obțin venituri exclusiv din drepturile de autor și drepturi conexe.

Formularele noi aprobate se vor utiliza pentru solicitarea drepturilor începând cu cele aferente lunii Iunie 2021.

publicate in Monitorul Oficial

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide