</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

amnistia fiscala cum poti scapa de datori am amenzi de circulate de 11 ani in primarie si nu vor sa mi le prescrie cum ma puteti informa

Venituri salariale 06 nov 2019
amnistia fiscala
 • petrica toader 10 nov 2019 daca sotia mea nu are nici o datorie catre primarie si eu sotul ei am datori sotia poate sa scoata din evidenta fiscala un auto? sosia mea a avut 2 auto dintre care primul i sa putut face scoaterea din evidenta fara pobleme spund cei de la fisc ca nu au datori o luna mai trziu sa decis sa il vnda cel deal 2 surpriza cei de la fisc i sa spus ca nu iti mai scoatem din evidenta pentru ca sotul are amenzi este legal ceia ce face primaria cum ma s
  • Maria Ciudin 19 nov 2019

   Buna ziua,

   Conform Codului de Procedura Fiscala, in situatia solicitarii scoaterii din evidente a unui mijloc de transport, este necesara depunerea la organul fiscal competent si certificatul de atestare fiscala, care sa ateste ca solicitantul nu are obligatii fiscale neachitate la bugetul local.

   Asadar, pentru instrainarea dreptului de proprietate asupra unui mijloc de transport si scoaterea acestuia din evidentele fiscale, proprietarul bunului trebuie sa prezinte certificatul de atestare fiscala prin care sa ateste achitarea tuturor obligatiilor de plata datorate bugetului local al unitatii administrativ teritoriale in a carei raza sa afla inregistrat fiscal bunul ce se instraineaza, inclusiv sumele ce reprezinta amenzi restante existente in evidenta organului fiscal.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro 


 • Maria Ciudin 07 nov 2019

  Buna ziua,

  Amnistia fiscala consta in anularea dobanzilor si penalitatilor aferente sumelor datorate catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si poate fi obtinuta de anumite firme, persoane fizice si entitati fara personalitate juridica, in conditii speciale, prevazute de lege.

  In ce priveste amenzile contraventionale, organul care poate sa va execute silit trebuie sa o faca in maximum 5 ani, termen care curge de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a luat nastere acest drept de executare silita.

  Cu toate acestea, termenul de prescriptie nu se implineste daca organul fiscal notifica anual contribuabilul despre obligatia de plata a amenzii. Asadar, daca primiti somatie de plata in fiecare an de la organul fiscal, termenul de prescriptie nu se implineste.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide