</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Ajutor sunt stresatw

Venituri salariale 25 iun 2019
Buna in 11 septembrue copilul face 2 ani.De Maine incep serviciul la un nou loc de munca.Maine depun cererea de reluare respectiv incetare a activitatii.Dar Doamna contabila nu este in localitate doar vineri ajunge.Pot beneficia de ajutor insertie?
 • Calculator Venituri 26 iun 2019

  Buna ziua,

  Puteti beneficia de suplimentul de insertie doar daca dosarul se depune cu 60 de zile (cel tarziu in data de 13 Iulie 2019) anterior implinirii varstei de 2 ani a copilului. Dosarul se depune la aceeasi institutie publica unde s-a depus dosarul pentru indemnizatia de crestere copil.  

  Daca obtineti venituri supuse impozitului pe venit cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de doi ani, respectiv trei ani, atunci acordarea stimulentului se prelungeste pana ce copilul implineste varsta de trei ani, respectiv, 4 ani, in cazul copilului cu handicap.


  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide