</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Administrator II

Venituri salarii 25 oct 2018
Buna ziua. Sunt administratorul unei intreprinderii individuale din luna ianuarie a acestui an si sunt insarcinata in 3 luni. Intrebarea mea este urmatoare: cum se procedeaza in acest caz pentru a beneficia de indemnizatie si daca trebuie sa platesc ceva in plus pentru cas si cass la Anaf ???
 • Calculator Venituri 31 oct 2018

  Buna ziua,


  Dumneavoastra veti putea beneficia de :

  • concediu medical pentru maternitate in suma de 126 zile, de regula 62 inainte de nastere si 62 dupa nastere. Aici aveti stagiul de cotizare indeplinit (6 luni anterioare) prin cotizatiile platite la CASS din veniturile obtinute in baza contractului de administrare.
  • concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului (acordat dupa minim 42 zile dupa nasterea copilului). Conditia pentru a beneficia de concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului este obtinerea de venituri impozabile 12 luni din ultimele 24 luni inainte de nasterea copilului. Aici se va face calculul dupa stabilirea concediului medical postnatal. 
  Va recomandam si articolele noastre pe temele de interes:

  https://www.calculatorvenituri.ro/concediul-medical-ce-trebuie-sa-stie-angajatorii--lege-calcul-tipuri-drepturi

  https://www.calculatorvenituri.ro/ce-trebuie-sa-stie-viitoarele-mame-si-angajatorii-despre-concediul-si-indemnizatia-de-maternitate

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie de folos. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide