</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Actiuni

Venituri din alte surse 19 sept 2019
Salut! Cum pot sa aflu valoarea actiunilor mele si cum si unde s-au dus dividentele.Mai exista piata actionara? Multumesc!
 • Maria Ciudin 19 sept 2019

  Buna ziua,

  Piata de capital este termenul general folosit pentru a desemna piata in cadrul careia sunt vandute si cumparate instrumente financiare (actiuni si obligatiuni). Aceasta piata include toate entitatile si operatiunile care sustin aceste procese.

  Persoana care doreste sa afle valoarea actiunilor detinute trebuie sa solicite un extras de cont de la Depozitarul Central (institutie care tine evidenta registrelor companiilor de la bursa). Acesta se acorda pe baza unei cereri a titularului de cont, impreuna cu copia actului de identitate si dovada achitarii tarifului aferent operatiunii de eliberare a extrasului de cont pentru persoane fizice.

  Actiunile societatilor comerciale viabile sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti puteti afla la ce preturi sunt tranzactionate in ultima perioada actiunile societatii la care aveti calitatea de actionar.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide