</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Acordul dintre Romania si Republica Moldova privind recunoasterea reciproca a diplomelor

by Cristina Tanase , 14 iun 2022
Acordul dintre Romania si Republica Moldova privind recunoasterea reciproca a diplomelor

În data de 10 iunie 2022, a fost publicată în Monitorul Oficial nr.567,Legea nr. 174/2022 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova privind recunoaşterea reciprocă a diplomelor, certificatelor şi titlurilor ştiinţifice, semnat la Bucureşti la 23 noiembrie 2021.

Acordul vizeazărecunoașterea anumitor diplome și certificate de nivel preuniversitardin Republica Moldova care nu intră în domeniul de aplicare ratione materiae al Acordului în vigoare și a căror recunoaștere a fost solicitată în România, respectivdiploma de absolvire a liceului,diploma de absolvire a învățământului mediu general,diplomele de absolvire a colegiilor și a școlilor medicale de bază, cu o durată de minimum 3 ani de studii, după absolvirea
școlii generale de 9 ani de studii.

De asemenea prin ratificarea acordului sunt recunoscute atestatele de studii medii de cultură generalădin Republica Moldova eliberate înainte și după 2011 șistudiile universitare de scurtă-duratăcu studii din învățământul terțiar non-universitar, precum șidiplomele și certificatele obținute la absolvirea studiilor postuniversitare, a studiilor de specializare postuniversitare și a cursurilor de perfecționare de nivel postuniversitar.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide