</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

A fost oficializat modelul de declaratie pe propria raspundere pentru mecanismul Kurzarbeit

A fost oficializat modelul de declaratie pe propria raspundere pentru mecanismul Kurzarbeit

În data de 20 iunie 2022, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 596,Ordinul nr. 964/2022 pentru aprobarea modelului declaraţiei pe propria răspundere prevăzute la art. 31alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum şi pentru stimularea creşterii ocupării forţei de muncă.

Conform aceste declarațiiși angajatorii pentru care producția realizată în luna pentru care solicită aplicarea măsurii s-a diminuat cu cel puțin 10%, față de aceeași lună din 2019 sau față de media lunară a producției realizate în 2019 pot cere acest ajutor de la stat.

Pentru cei înființați în perioada 1 ianuarie-15 martie 2020 și care au cel puțin un angajat, diminuarea producției se raportează la cifrele din luna anterioară aplicării Kurzarbeit.

Mecanismul Kurzarbeit a fost prelungit oficial prin OUG 73/2022, publicată în data de 31 mai în Monitorul Oficial, prin modificările aduse de Guvern indemnizația aferentă ajutorului de stat putând fi cerută de mai mulți angajatori decât prevedea anterior OUG 132/2020. Măsura trebuia să expire pe 8 iunie, dar a fost prelungită până la 31 decembrie 2022.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide