</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

INTREBARI & RASPUNSURI

Nu s-au gasit intrebari conform cautarii.

Administrator II

Buna ziua. Sunt administratorul unei intreprinderii individuale din luna ianuarie a acestui an si sunt insarcinata in 3 luni. Intrebarea mea este urmatoare: cum se procedeaza in acest caz pentru a beneficia de indemnizatie si daca trebuie sa platesc ceva in plus pentru cas si cass la Anaf ???
Venituri salarii 25 oct 2018
 • Calculator Venituri 10/31/2018 4:25:03 PM

  Buna ziua,


  Dumneavoastra veti putea beneficia de :

  • concediu medical pentru maternitate in suma de 126 zile, de regula 62 inainte de nastere si 62 dupa nastere. Aici aveti stagiul de cotizare indeplinit (6 luni anterioare) prin cotizatiile platite la CASS din veniturile obtinute in baza contractului de administrare.
  • concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului (acordat dupa minim 42 zile dupa nasterea copilului). Conditia pentru a beneficia de concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului este obtinerea de venituri impozabile 12 luni din ultimele 24 luni inainte de nasterea copilului. Aici se va face calculul dupa stabilirea concediului medical postnatal. 
  Va recomandam si articolele noastre pe temele de interes:

  https://www.calculatorvenituri.ro/concediul-medical-ce-trebuie-sa-stie-angajatorii--lege-calcul-tipuri-drepturi

  https://www.calculatorvenituri.ro/ce-trebuie-sa-stie-viitoarele-mame-si-angajatorii-despre-concediul-si-indemnizatia-de-maternitate

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie de folos. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  Echipa calculatorvenituri.ro

eroare calcul CAS

Buna ziua,

La calculul contributiei CAS la un PFA cu 23000 venit brut apare CAS 475 lei/an. Nu cumva ar trebui sa fie 475lei/luna si 5700 lei pe an?

Va multumesc!
 • Calculator Venituri 10/9/2018 11:00:35 AM

  Buna ziua,


  Am verificat calculele si aplicatia afiseaza corect contributia anuala de pensii, conform cardului de calcul de mai jos.

  Ne puteti spune daca ati adaugat parametri suplimentari pentru a identifica eroarea?  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Statut salariat aflat in somaj tehnic75%

Buna ziua, in luna septembrie 2018 am avut salariati platiti cu indem. de 75% din salariu de baza, in decalaratia 112 acestia apar ca fiid neasigurati, dar li se retin contributiile la Sanate si CAS, este corect sa apara ca si neasigurati?Din moment ce se retin contributiile ar trebui sa fie asigur
Venituri salarii 05 oct 2018
 • Calculator Venituri 10/10/2018 11:46:22 AM

  Buna ziua,


  Da, este de ajutor. Am vazut acum situatia exacta. Avand in vedere ca salariatul plateste contributia asiguratorie de munca, iar parte din aceasta este redirectionata catre fondul de somaj si fondul pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, acesta ar trebui sa fie asigurat in ambele categorii.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Cat este venitul minim net lunar pe economia nationala?

Venituri salarii 03 oct 2018
 • Calculator Venituri 10/3/2018 5:54:38 PM

  Buna ziua,


  Conform prevederilor Hotararii 846/2017, salariul minim brut pe tara pentru un program normal de lucru este de 1900 lei, avand un corespondent net de 1162 lei. Mai jos aveti detaliile calculului.


  Speram ca informatiile de mai jos sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide
Inchide
Real Time Analytics